Ingredients
- Unes llesques de pa de baguette tallades fines
- Una o dues tòfones negres (poden ser de conserva)
- Un pols de sal
- Un raig d'oli d'oliva
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgKcTN38j67o3moIPzeTWwqEA3q4G33XRwe9s6t_SP4jR60KI0vwEQQ3RESB4CXPfR9FgNCeRzgZt0r3_IXIVTlIHSKlc58vaHzOkYPcASxYOJ1l-IURJe6UcrGZbx3MLdzDZO5yh7a5RVt/s200/aperitiu+de+t%C3%B2fona.jpg)
Elaboració
Tallem les llesques de pa i les torrem.Laminem la tòfona i la posem a sobre de les llesques de pa.
Amanim amb oli i sal i ja podem començar a gaudir d'aquest bon plat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada