dimecres, 7 d’octubre del 2009

Cilindre de vieires amb tòfona negra

Ingredients


  • 8 vieires de Galícia

  • 150 g de macarrons "Zitta"

  • 7 g de tòfona negra

  • 1 nou de mantega

  • 1/4 de l de fumet

  • 1 gotet de nata líquida

  • -1 escalunya

  • sal i pebre

  • oli d'oliva


  • Elaboració

    Per començar, en una olla amb aigua i sal bulliu els macarrons.
    Quan estiguin cuits, salteu-los en una paella amb una mica de mantega i reserveu-los sobre un paper absorbent.

    Per fer la salsa, en un cassó amb una mica d'oli sofregiu l'escalunya tallada a la juliana. Quan estigui daurada, poseu-hi el fumet i deixeu-lo reduir. Després, afegiu-hi la nata líquida i deixeu-ho coure tot junt durant 5 minuts. Seguidament, tritureu-ho amb el túrmix i reserveu-ho.

    A continuació, en una paella amb una mica d'oli salteu les vieires ja salpebrades.

    I ja per acabar, emplateu els macarrons fent 3 files, poseu-hi les vieires al mig, afegiu-hi la salsa i guarniu el plat amb la tòfona negra ratllada.

    * recepta treta de  http://www.clubdecuines.cat/

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada